Top of mind med godt nyt. Skab en stærk strøm af spændende nyheder om din virksomhed til din hjemmeside, Facebook, pressemeddelelser mv. Nyheder giver liv på dit site og får din virksomhed til at fremstå dynamisk og levende. I kommer top-of-mind hos kunderne og øger kendskabet – og det styrker kundeloyaliteten og jeres troværdighed.

Google elsker nyheder

En stærk nyhedsstrøm er ikke mindst en fordel på nettet, for det bevirker nemlig, at I kommer højt i Google, når kunderne søger efter jeres produkter. Google ændrede sidste år sin måde at rangere hjemmesider på nettet. Ændringen betyder, at din hjemmeside skal opdateres ofte, hvis du skal fastholde en høj placering i Google søgeresultater. Opdateres din hjemmeside ikke, glider du hurtigt og sikkert om bag konkurrenterne, når kunderne søger efter dine produkter på Google.

Effektiv email marketing 

Har du en god pipeline af nyheder bliver din e-mail marketing også mere effektiv, for med godt indhold i dine nyhedsbreve kan du fastholde en tæt kontakt til dine kunder og øge din konvertering.

Den gode nyhed er, at jeg kan hjælpe dig med at finde frem til de gode historier i virksomheden, skrive dem, så de fanger kundernes interesse og sørge for at de offentliggøres på jeres hjemmeside og andre på platforme – med maksimal effekt.

Ring til John på 4240 0328 for at høre mere om fordelene ved en nyhedsservice hos Thorup Kommunikation.